Kongegaarden Sommerudstilling XVIII

Fernisering onsdag d. 2. juli 2014 kl. 19:00

-
Udstilingen er arrangeret af Korsør Kunstforening

Forlænget til 3. august

Viggo Lynge Larsen
Kirsten Ernst
Jane Morten
John Würtz
Jesper Neergaard
Nelly Gaskin
Anni Rose
Jens Kantsø
Susanne Thea
Lillian Neergaard
Anne Thorseth

Det er en stor glæde for Korsør Kunstforening denne sommer for 18. gang at kunne præsentere Kongegaardens Sommerudstilling. Denne gang kan vi byde velkommen til 11 deltagende kunstnere. Traditionen siden 1997, har været at vise professionelle vestsjællandske kunstnere og kunsthåndværkere som ikke er med i en sam- menslutning. Det er spændende at kunne følge en gruppe kunstnere, selvom deltagerkredsen gennem årene har ændret sammensætning. Alle kunstnerne har gennem tiden udstillet separat el- ler sammen med andre i vort regi. Flere har også udført medlemsgave til kunstforeningen og nogle har udført motiv til plakaten for årets aktivite-
ter i Kongegaarden. Det er bestyrelsens håb, at kunstforeningen også i årene fremover kan formå kunstnerne til at være med i denne samlede år- lige markering i Kongegaarden til glæde for såvel publikum som deltagerne.

KONCERT: Torsdag 24. juli kl. 19.
Susanne Thea og Bent Malinovsky har kompone- ret musik til udvalgte digte af den kendte irske forfatter og dramatiker Oscar Wilde. Sangene udkommer i anledning af Oscar Wildes 160 års fødselsdag 16. oktober 2014, og er indspillet med gæstemusiker Brian Standefer i studiet Screen- door Music i Austin, Texas.

ÅBENT ATELIER
Lørdag 12. juli kl. 11-16: Susanne Thea
Søndag 13. juli kl. 11-16: Susanne Thea
Søndag 13. juli kl. 11-16: El Museo: Jane Morten
og John Würtz Tirsdag 22. Juli kl. 14-20: Anni Rose

BØRN PÅ SOMMERUDSTILLING
tirsdag d. 8. juli og lørdag d. 26. juli kl. 13-15. Korsør Kunstforening inviterer børn til kunstne- riske aktiviteter i Kongegaarden. Mens børnene arbejder, har de voksne tid til at se sommer- udstillingen. Der udleveres diplom og serveres lidt lækkert for børnene. Maks. 10 børn.

Filer til download:
Kongegaardens Sommerudstilling 2014 Katalog (.pdf)